0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Zinedine Zidane gleda FIFA Svjetsko prvenstvo kao navijač
14 Nov

Zinedine Zidane gleda FIFA Svjetsko prvenstvo kao navijač

Svjetsko prvenstvo u nogometu uskoro počinje u iščekivanju bezbroj ljudi, a bivši trener Real Madrida Zinedine Zidane pratit će utakmicu kao navijač. U usporedbi s mnogim profesionalnim igračima koji su propustili FIFA Svjetsko prvenstvo, Zinedine Zidane se osjećao isto. Zinedineu Zidaneu najdraži je Francuska nogometni dres s brojem 10, a za reprezentaciju navija kao navijač.

Na dopustu je otkako je trener Zinedine Zidane napustio Real Madrid. Prošle sezone čelnici Paris Saint-Germaina aktivno su pozivali Zinedinea Zidanea za trenera, no on nažalost nije pristao voditi novu momčad. Zinedine Zidane rekao je da je željan trenirati francusku mušku nogometnu reprezentaciju i da se želi vratiti na teren kao glavni trener reprezentacije. Ideja Zinedinea Zidanea je povesti francusku mušku nogometnu reprezentaciju na FIFA Svjetsko prvenstvo, ali trenutni menadžer Didier Deschamps nema namjeru otići. Glavni trener Didier Deschamps imao je vrlo uspješnu trenersku karijeru, vodeći francusku mušku nogometnu reprezentaciju do Svjetskog prvenstva u nogometu 2018. To je razina koju mnogi treneri reprezentacija ne mogu doseći, a Didier Deschamps će nastaviti voditi mušku nogometnu reprezentaciju Francuske u Državu Katar.

Ideja o Zinedineu Zidaneu možda kasni, on nema sreće kao bivši menadžer FC Bayern München Hans-Dieter Flick. Glavni trener Hans-Dieter Flick može izbliza vidjeti Njemačka nogometni dres, a njegova je misija učiniti reprezentaciju pobjedničkom. Nakon što je prošle godine završilo UEFA Europsko nogometno prvenstvo, izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw odlučio je otići. I Hans-Dieter Flick postao je kandidat za novog izbornika njemačke nogometne reprezentacije, a ovo FIFA Svjetsko prvenstvo također je test za njega. Zinedine Zidane je skupio iskustvo na utakmicama FIFA Svjetskog prvenstva kao navijač, što će biti od velike pomoći za njegovu budućnost.

 

Emisija vrućih dresovi