0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Vratar Yann Sommer čini igrače FC Bayern Münchena poraženima
29 Aug

Vratar Yann Sommer čini igrače FC Bayern Münchena poraženima

Utakmica koja je natjerala vrlo jaku momčad i na pokušaje padova, ova utakmica je također postala čarobna zbog jednog vratara. FC Bayern München je dugogodišnji branitelj naslova Bundeslige, ali također ima protivnike s kojima se ne žele suočiti. Sadiju Manéu je ovo prva sezona u FC Bayern München nogometni dres, a ono što ga čudi je da je vratar Borussije Mönchengladbach Yann Sommer prejak.

Kad je Sadio Mané bio u Liverpoolu, suočio se s najkonkurentnijom Premier ligom. Prešao je u Bundesligu i postao suigrač s najjačim vratarom Manuelom Neuerom, no igra ga je upoznala s još jednim vrsnim vratarom Yannom Sommerom. FC Bayern München ne treba više pohvala za svoju dominaciju u Bundesligi, a imaju i svoje problematične protivnike. Borussia Mönchengladbach je ono što otežava FC Bayern München u Bundesligi, oni su sposobni igrati protiv branitelja naslova. Igra FC Bayern Münchena protiv Borussije Mönchengladbach bila je gotovo savršena. Svaki igrač ima svoje sposobnosti, posebno napad prve linije postave. FC Bayern München je mogao pobijediti Borussiju Mönchengladbach, ali su se susreli s izuzetnim vratarom, Yannom Sommerom.

Vratar Yann Sommer dobio je 10 pogodaka nakon utakmice, obranivši ukupno 19. Iako je Borussia Monchengladbach nogometni dres Yanna Sommera bio najprljaviji u momčadi nakon utakmice, njegova izvanredna igra dovela je momčad do remija s FC Bayern München. Izraz Sadia Manéa bio je neprimjetan, ali Thomas Müller je izgledao vrlo razočarano tijekom utakmice. Mnogi navijači koji su gledali utakmicu rekli su da nisu vidjeli Zeusov štit, ali su znali da postoji vratar po imenu Yann Sommer.

Emisija vrućih dresovi