0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Većina momčadi Premier lige odgovara Erlingu Haalandu
11 Jan

Većina momčadi Premier lige odgovara Erlingu Haalandu

Nedavni transfer Erlinga Haalanda dobio je veliku medijsku pozornost, a on još nije jasno odgovorio transfer momčadi. Međutim, mediji su navijačima dali dosta nagađanja, a mogućnosti postoje u Premier ligi, La Ligi i Bundesligi. Erlingu Haalandu ugovor s Borussijom Dortmund istječe 2024. godine, a njegov nogometni dresovi i dalje pripada momčadi Bundeslige.

Incident s transferom Erlinga Haalanda donio je mnogo tema u medije, društvene mreže Premier lige postale su živahne, a novine La Lige ažurirale su mnogo sadržaja. Ako Erling Haaland pređe u FC Bayern München, neće se puno govoriti u medijima iz drugih liga o ažuriranju. Uostalom, komercijalna vrijednost zvijezda FC Bayern Münchena nije tako visoka kao u drugim ligama, što je također povezano s tihom atmosferom Bundeslige. Erling Haaland ima najviše opcija u Premier ligi, kao što su Manchester City, Chelsea i Liverpool. Sastav ove tri momčadi i trenerova taktika itekako odgovaraju Erlingu Haalandu, a njegova snaga može se igrati duže.

Predsjednik Real Madrida Florentino Pérez rekao je da bi Erling Haaland mogao odlučiti otići u Barcelonu, što bi La Ligu vratilo u dane Cristiana Ronalda i Lionela Messija. Ako Kylian Mbappé uspješno prijeđe u Real Madrid, a Erling Haaland u Barcelonu, rivalstvo između njih privući će pažnju bezbrojnih navijača. Erling Haaland voli FC Barcelona nogometni dres, ali klubu treba dovoljno novca da pokrije njegov transfer. A broj navijača Barcelone je vrlo velik, Erling Haaland će dobiti više pažnje, konkurentsku razinu i osobnu poslovnu vrijednost.

Emisija vrućih dresovi