0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Tri utakmice u različitim ligama imaju isti rezultat
04 Oct

Tri utakmice u različitim ligama imaju isti rezultat

Pretpostavka da se navijačima sviđa ekipa je da se dive timu i nadaju se da tim može postići bolje rezultate. Međutim, stvarnost često ne prati razvoj navijačkih ideja, a sve tri utakmice u različitim ligama su izgubljene. Pokrili su oči nogometni dresovi i nisu mogli vjerovati rezultatu nakon utakmice.

Tri utakmice su održane u La Ligi, Bundesligi i Ligue 1. Timovi koji su izgubili bili su Real Madrid, FC Bayern München i Paris Saint-Germain. Iako je gubitak bio dio igre, pobjednički niz tri ekipe je također prekinut. Real Madrid je izgubio 1-2 od RCD Espanyola, FC Bayern München je izgubio 1-2 od Frankfurta, Paris Saint-Germain je izgubio 0-2 od Stade Rennaisa. Momčad koja izgubi utakmicu predodređena je da bude frustrirana, a momčad koja pobijedi definitivno je sretna. Uostalom, protivnik im je momčad broj 1 u ligi.

Čini se da je nogometna utakmica još uvijek u neizvjesnosti, a nije da jaka postava može pobijediti druge protivnike. Nakon utakmice Wu Lei iz RCD -a Espanyol zamijenjen je za Real Madrid nogometni dres Karima Benzeme. Rezultat ove igre također mu je od velikog značaja. Međutim, liga je dug proces, a pobjede i porazi samo su privremeni. Samo je momčad koja vodi po bodovima i osvoji prvenstvo najveći pobjednik sezone.

Emisija vrućih dresovi