0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Trener Manchester Cityja Josep Guardiola pridaje veliku važnost UCL prvenstvima
25 Nov

Trener Manchester Cityja Josep Guardiola pridaje veliku važnost UCL prvenstvima

Ove sezone svi su u fokusu bili glavni trener. Premijer liga je liga u kojoj je promijenjeno najviše trenera. Iako je igračev učinak u igri dio pobjede, ali trenerska sposobnost trenera na nogometnom terenu također zauzima važnu poziciju. U središtu bitke UEFA Lige prvaka Manchester City je igrao protiv Paris Saint-Germaina. Glavni trener Josep Guardiola predvodio je igrače u plavim nogometni dresovi do pobjede.

Trener Paris Saint-Germaina Mauricio Pochettino iskoristio je najbolju taktiku, ali je njegov tim ipak izgubio utakmicu. Može se reći da je njegovu taktiku razbio protivnički trener Josep Guardiola, a cijelu utakmicu je protivnik potpuno potisnuo. Srećom, savršena asistencija Lionela Messija u utakmici omogućila je Kylianu Mbappéu da postigne jedini pogodak na utakmici. I Manchester City je također namjestio igrače, koji postupno kontroliraju prednost u igri. Ako napadač Harry Kane može nositi Manchester City nogometni dres tijekom vansezone, tada će trenerska sposobnost i sastav momčadi glavnog trenera Josepa Guardiole biti samo jači.

Iako je Paris Saint-Germain izgubio utakmicu, kvalificirali su se u UEFA Ligu prvaka baš kao i Manchester City. Ovaj rezultat je vrlo prijateljski za obje momčadi, a sljedeća promotivna utakmica bit će samo okrutnija. Jedina želja glavnog trenera Josepa Guardiole je povesti Manchester City u osvajanje UEFA Lige prvaka. Svoju trenersku sposobnost dokazao je već u ligi. Manchester City i Paris Saint-Germain imaju mnogo sličnosti. Obojica su osvojili viceprvaka UEFA Lige prvaka, a niti jedna od njihovih momčadi nije osvojila prvenstvo UEFA Lige prvaka.

Emisija vrućih dresovi