0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Trener Liverpoola Jürgen Klopp protestira kod suca
20 Dec

Trener Liverpoola Jürgen Klopp protestira kod suca

Uz izvanredan rekord Liverpoola posljednjih godina, glavni trener Jürgen Klopp poznat je i brojnim navijačima. Kao jedan od poznatih prvoligaških trenera, Jürgen Klopp posljednjih godina rijetko je gubio živce na marginama. No, u utakmici Liverpoola protiv Tottenham Hotspura, trener Jürgen Klopp ljutito je protestirao kod suca.

18. kolo Premijer lige je predodređeno da bude kontroverzno. Mnogi su navijači rekli da je sudac samo trebao obući protivnički nogometni dresovi. Na ovoj utakmici bilo je ukupno 8 žutih i 1 crveni karton, a bilo je i nekoliko spornih jedanaesteraca. Među njima, trener Liverpoola Jürgen Klopp je protestirao na mjestu događaja, a na kraju mu je sudac dao žuti karton. Prekršaj Harryja Kanea bio je vrlo opasan tijekom utakmice, no sudac je pokazao samo žuti karton. Ovo je samo jedan od incidenata u kojima je glavni trener Jürgen Klopp protestirao protiv suca. Danas je bio jako ljut.

Rezultat utakmice bio je remi Liverpoola 2-2 s Tottenham Hotspurom, zbog čega je Jürgen Klopp propustio Manchester City, koji je bio na prvom mjestu. Oči glavnog trenera Jürgena Kloppa pratile su kretanje Liverpool nogometni dres, koliko se nada da momčad može pobijediti. Nakon utakmice, glavni trener Jürgen Klopp razgovarao je sa sucem i rekao da nema mišljenje o sucu, samo ima mišljenje o sucu koji je nepravedno osuđen. Publika je otkrila i da najveći protivnik trenera Liverpoola Jürgena Kloppa nije trener Tottenham Hotspura Antonio Conte, već neizostavan sudac u nogometnim utakmicama.

Emisija vrućih dresovi