0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Thomas Tuchel vodi Chelsea do osvajanja Lige prvaka
30 May

Thomas Tuchel vodi Chelsea do osvajanja Lige prvaka

Pet glavnih liga ove sezone je gotovo, a sada je završeno finale Lige prvaka. Pobijedivši Chelsea s 1: 0 Manchester City, momčad je uvela drugi trofej Lige prvaka u povijesti momčadi. Odluka Chelseaja da ove sezone promijeni trenera bila je točna, omogućivši Chelseaju da osvoji Ligu prvaka pod vodstvom Thomasa Tuchela.

Scena finala Lige prvaka je omogućiti malom broju navijača da uđu na stadion kako bi gledali, nogometni dresovi obje momčadi su plavi. Manchester City, koji je imao prednost prije utakmice, omogućio je navijačima da se pripreme za pjevanje pobjede nakon utakmice, ali momčad nije svojim navijačima dala takvu šansu. Privremena promjena trenera Manchester Cityja Pepa Guardiole promijenila je rezultat ove utakmice. Golom Kaija Havertza u finalu pobjeda je pala na Chelsea.

Napokon je izmišljeno žaljenje Thomasa Tuchela zbog prošle sezone koji je prošle sezone vodio Paris Saint-Germain do drugog mjesta u Ligi prvaka. Ove sezone vodio je Chelsea do osvajanja Lige prvaka i uspješno pobijedio pitanje nasljeđivanja Franka Lamparda. Ova pobjeda povećala je prodaju Chelsea nogometni dres i momčad je 9 godina kasnije osvojila Ligu prvaka.

Emisija vrućih dresovi