0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Seleção Portuguesa de Futebol u skupini F Europskog kupa
07 Jun

Seleção Portuguesa de Futebol u skupini F Europskog kupa

Europski kup još nije počeo, a navijači u raznim zemljama nagađali su o četiri najbolje momčadi. Seleção Portuguesa de Futebol također je postala jedna od omiljenih momčadi koja je osvojila prvenstvo, a veliki popis igrača koji sudjeluju pokazuju njihove ambicije. Cristiano Ronaldo još uvijek nosi Euro 2020 Portugal dres koji će biti izabran za nacionalnu momčad, a ždrijebom su postali jedna od momčadi iz skupine F Europskog kupa.

F grupu u grupnoj fazi navijači nazivaju smrtonosnom skupinom, a to su uglavnom jaki protivnici u skupini. Ekipe skupina su Magyar labdarúgó-válogatott, Seleção Portuguesa de Futebol, Équipe de France de Football i Die deutsche Fußball nationalmannschaft. Suočen s tako jakom konkurencijom u grupnoj fazi, može li Cristiano Ronaldo voditi momčad da porazi protivnika? 36-godišnji Cristiano Ronaldo nema puno energije da se natječe za prvenstvo ostalih događanja. Ovosezonsko prvenstvo Europskog kupa bit će mu trenutno najveći cilj.

Na velikom popisu koji je objavio Seleção Portuguesa de Futebol, svi mogu vidjeti najbolju postavu momčadi. Sudjelovali su ne samo iskusni igrači, već i izvanredni mladi igrači. Najveći fokus Seleção Portuguesa de Futebol je predstavnik broj 7 u nogometni dresovi Cristiano Ronaldo, koji je također uveo najbolju momčad ekipe.

 

Emisija vrućih dresovi