0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Rezultati ždrijeba skupina UEFA Lige prvaka puni fokusa
27 Aug

Rezultati ždrijeba skupina UEFA Lige prvaka puni fokusa

UEFA Liga prvaka jedno je od najboljih natjecanja u nogometu i natjecanje je za najbolje momčadi u svakoj ligi. UEFA Liga prvaka još nije počela, a privukla je veliku pozornost vanjskog svijeta. Također je bilo dosta fokusa na rezultate u različitim skupinama, uključujući prvu utakmicu Roberta Lewandowskog protiv FC Bayern Münchena u FC Barcelona nogometni dres.

FC Barcelona je bio jedan od najuspješnijih klubova u potpisivanju ugovora ovog ljeta, a čak je i glavni trener FC Bayern Münchena Julian Nagelsmann rekao da je moguće dovršiti potpisivanja bez novca. Neuspjeh FC Barcelone da se kvalificira za UEFA Ligu prvaka prošle sezone također je smanjio pozornost mnogih navijača, a ove sezone momčad se konačno ponovno kvalificirala za natjecanje. Ovo je dobra stvar za FC Barcelonu, uostalom, raspodjela nagrada UEFA Lige prvaka može ublažiti financijske probleme kluba, a također dobiti dodatnu ulaznicu i perifernu komercijalnu vrijednost. Robert Lewandowski također je ovog mjeseca ispunio zahtjev za prelazak u FC Barcelonu, te je uspješno stigao u La Ligu. Navijači će također biti jako zabrinuti kako će se Robert Lewandowski nositi s FC Bayern München u UEFA Ligi prvaka, a on će se definitivno ozbiljno suočiti sa svojim starim klubom. Ove sezone također je prvi put da je Robert Lewandowski napustio FC Bayern München i mora se dokazati u FC Barceloni.

Ovoljetni transfer broj 9 učinio je omiljenim mnogim igračima, a hoće li se Robert Lewandowski sjetiti starih FC Bayern München nogometni dres? Utakmica između FC Bayern Münchena i FC Barcelone također je vrijedan fokus za navijače u UEFA Ligi prvaka, utakmica koja će sigurno povećati gledanost. Erling Haaland je u istoj situaciji kao i Robert Lewandowski, s Manchester Cityjem u skupini protiv Borussije Dortmund.

Emisija vrućih dresovi