0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Rezultat utakmice ne predstavlja cijeli nogomet
01 Nov

Rezultat utakmice ne predstavlja cijeli nogomet

Nedavni nastup Manchester Uniteda bio je najkontroverzniji od strane navijača, posebno kada su izgubili od Liverpoola 0-5. Navijači na mjestu događaja koristili su crvene nogometni dresovi kako bi igru učinili strastvenijim, no rezultat utakmice bio je predodređen da razočara navijače Old Trafforda. Može li rezultat utakmice odrediti kvalitetu momčadi? Pobijediti ili izgubiti utakmicu nije sve u nogometu.

Cristiano Ronaldo se ove sezone bori za Manchester United. Poriče li gubitak momčadi sav njegov učinak? Lionel Messi se bori za Paris Saint-Germain. Trebaju li ga navijači ispitati prije nego što postigne svoj prvi gol u Ligue 1? AC Milan nije pobijedio u grupnoj fazi UEFA Lige prvaka. Može li svatko poreći svoje dosadašnje napore? FC Bayern München nije dobio pripremnu utakmicu prije početka nove sezone. Mogu li navijači misliti da nemaju pravo na naslov Bundeslige? Kako se nogomet sviđa bezbrojnim navijačima i kakvo značenje ovaj sport donosi navijačima?

Bilo da se radi o profesionalnom igraču ili bezbrojnim navijačima, svi koji istinski vole nogomet mogu zajedno proslaviti s osmijehom, ili zajedno plakati i pljeskati. Kada poznate zvijezde najave odlazak u mirovinu, neće biti tema za svačiju kontroverzu. Cristianu Ronaldu je želja za pobjedom predodređena da se neće odlučiti za mirovinu, a Manchester United nogometni dres 7. i dalje mu pripada. Cristiano Ronaldo se još uvijek dokazuje u igri, koristeći svoje golove za borbu protiv svih nedoumica.

 

Emisija vrućih dresovi