0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Prvi susret katarske nogometne reprezentacije razočarao je navijače
21 Nov

Prvi susret katarske nogometne reprezentacije razočarao je navijače

Otvaranje prije Svjetskog prvenstva u nogometu bila je fantastična ceremonija i Država Katar uložila je puno truda u nju. Obožavatelji iz cijelog svijeta bili su zapanjeni kada su vidjeli naglasak Države Katara na međunarodnim događajima. Većina navijača domaće momčadi nosila je klasične bijele dresove umjesto Qatar nogometni dres, a uvodna utakmica momčadi razočarala je navijače.

Nogometna reprezentacija Katara u uvodnoj je utakmici odmjerila snage s nogometnom reprezentacijom Ekvadora, a navijači domaće momčadi otišli su jedan za drugim prije kraja utakmice. Navijači više nemaju očekivanja prije utakmice, već su očekivali rezultat poraza. To također znači da prethodna tri mjeseca intenzivnih treninga katarske nogometne reprezentacije nisu imala nikakav učinak. Početni igrači katarske nogometne reprezentacije trebali bi imati vrlo dobro prešutno razumijevanje igre, ali momčad ima problema kada su njihove individualne snage različite. Može se samo reći da je nogometna reprezentacija Ekvadora u potpunosti kontrolirala ritam utakmice, a igrači su igrali jako dobro. Navijači na mjestu događaja mahali su Ekvador nogometni dres, a njihova je reprezentacija upisala pobjedu u prvoj utakmici.

Nogometna reprezentacija Katara treba se prilagoditi nakon utakmice, a čeka ih i ogled s druge dvije reprezentacije u skupini. Nogometna reprezentacija Katara nema bodova protiv nogometne reprezentacije Ekvadora i njihove sljedeće dvije utakmice malo je vjerojatno da će pobijediti. Uostalom, snaga nogometne reprezentacije Senegala jača je od one nogometne reprezentacije Ekvadora, a ukupnu snagu nogometne reprezentacije Nizozemske ne treba podcijeniti. Nogometna reprezentacija Katara, domaćin ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u nogometu, vjerojatno će ispasti bez bodova.

Emisija vrućih dresovi