0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Prva bitka UCL-a Paris Saint-Germaina nije ispunila očekivanja
16 Sep

Prva bitka UCL-a Paris Saint-Germaina nije ispunila očekivanja

Koliko su se navijači veselili uvodnoj utakmici UEFA Lige prvaka u Paris Saint-Germainu? Je li nastup igrača Paris Saint-Germaina ispunio očekivanja navijača? Koliki rezultat navijači očekuju od Paris Saint-Germaina? Kada je Paris Saint-Germain remizirao 1-1 s Club Brugge KV, koliko je navijača bilo razočarano? Koliko njih zlonamjerno ocjenjuje lošu izvedbu Paris Saint-Germaina?

Jučer je bivša momčad Lionela Messija Barcelona izgubila od FC Bayern München u prvoj utakmici UEFA -ine Lige prvaka. Trenutni tim Lionela Messija nije postigao željeni rekord. No, na dva različita terena publika je neprestano vikala ime Lionela Messija. U rukama su mahali Messi nogometni dres i neprestano skandirali imena zvijezda. Iako prva utakmica Paris Saint-Germaina nije bila savršena, igra je tek počela, a nitko ne zna tko je osvojio prvenstvo prije nego što je stigao do posljednjeg kola.

Chelsea je prošle sezone osvojio prvenstvo najbolji je primjer. Tko bi rekao da je ova momčad osvojila prvenstvo UEFA -ine Lige prvaka. Igračima koje je Paris Saint-Germain potpisao izvan sezone također je potrebno vrijeme za prilagodbu. Čak i iskusni Lionel Messi također mora imati prešutno razumijevanje sa suigračima. Kad je Lionel Messi odabrao Paris Saint-Germain nogometni dres, htio je s Neymarom osvojiti UEFA-inu Ligu prvaka, ali trebali su još treninga prije nego što su sve dokazali.

 

Emisija vrućih dresovi