0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Posljednje potpisivanje FC Bayern Münchena uskoro će biti dovršene
29 Dec

Posljednje potpisivanje FC Bayern Münchena uskoro će biti dovršene

Kako bi pojačali sastav, profesionalni timovi će se odlučiti za uvođenje izvrsnih igrača, a njihov dolazak cijeni i nova momčad. FC Bayern München će završiti posljednji potpisni ugovor u posljednjem mjesecu 2021., a momčad mora potrošiti novac na dobrodošlicu novim igračima. Mnogi navijači FC Bayern Münchena pogađaju broj nogometni dresovi ovog novog igrača? Svi se nadaju da će ovaj ugovor biti uspješno završen.

FC Bayern München je nekada bio vrlo škrt u potpisima, a svatko može misliti da su njihovi potpisi vrlo pristupačni. Ugovori koje su potpisale momčadi u Premier ligi i La Ligi su visoki kapitalni izdaci, dok FC Bayern München potpisuje izvrsne igrače po pravoj cijeni. U FC Bayern Münchenu nema igrača s posebno visokim limitima plaća, a klub je vrlo pametan u upravljanju financijama. Nakon što je ova bundesligaška momčad iste godine osvojila UEFA Ligu prvaka i ligaško prvenstvo, prodaja FC Bayern München nogometni dres također je jedan od važnih financijskih prihoda kluba.

FC Bayern München potpisao je u veljači Dayota Upamecana iz RB Leipziga, u travnju su potpisali s trenerom RB Leipziga Julianom Nagelsmannom, au kolovozu su potpisali s kapetanom RB Leipziga Marcelom Sabitzerom. Prema nedavnim medijskim izvješćima, FC Bayern München sprema se potpisati s napadačem Leeds Uniteda Raphinhom kao najboljim kandidatom nakon što Kingsley Coman napusti momčad. Čini se da je FC Bayern München i dalje spreman izdvajati novac za dobre igrače, a njihov broj potpisa se postupno povećava.

Emisija vrućih dresovi