0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Posljednje kolo Atlético de Madrida odlučuje o prvaku La Lige
21 May

Posljednje kolo Atlético de Madrida odlučuje o prvaku La Lige

Pet glavnih liga privodi se kraju ove sezone, a prvaci lige bit će jasni. Pored Premier lige, prvaci Serie A i Bundeslige su jasni, još uvijek postoji neizvjesnost u La Ligi i Ligue 1 Rezultati posljednjeg kola Atlético de Madrida odredit će prvenstvo La Lige.

Ove sezone fokus svih pozornosti na prvenstvu La Lige su Real Madrid i FC Barcelona. Ove dvije momčadi uvijek su bile rivali u ligi. Međutim, nastup Atlético de Madrida ove godine postao je treći kandidat. Čišćenje prije početka sezone FC Barcelone omogućilo je Luisu Suárezu da napusti momčad i obuče Atlético Madrid nogometni dres. Njegov dolazak također je pridonio golovima Atlético de Madrida, momčad također bodovno vodi Real Madrid i FC Barcelona. Šteta je što Atlético de Madrid nije imao stabilno vodstvo, a poražena utakmica približila je druge dvije momčadi svojim bodovima.

Trenutno FC Barcelona nema priliku natjecati se za prvenstvo. Moguće je da Lionel Messi više neće nositi nogometni dresovi s brojem 10 da bi se pojavio u posljednjoj rundi utakmice. I Real Madrid još uvijek ima priliku obraniti naslov, ali Atlético de Madrid dominira. Hoće li Atlético de Madrid moći osvojiti 11. prvenstvo La Lige u povijesti momčadi, ovisi o njihovom učinku u posljednjem kolu.

 

Emisija vrućih dresovi