0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Posljednja utakmica Gerarda Piquéa u FC Barceloni
04 Nov

Posljednja utakmica Gerarda Piquéa u FC Barceloni

Obožavatelji su već znali da Gerard Piqué odlazi kroz video koji je sam snimio, a on je najavio i povlačenje. Video je unaprijed napravio Gerard Piqué, koji je već imao planove za svoju karijeru. Gerard Piqué vidio je da previše bivših suigrača odlazi. Ovaj put će se oprostiti od svog FC Barcelona nogometni dres broj 3.

Gerard Piqué objavio je svoju odluku o povlačenju putem svojih osobnih društvenih mreža, a ovaj će tjedan odigrati svoju posljednju utakmicu u FC Barceloni. Gerard Piqué rekao je da se od igrača vratio u običnog navijača FC Barcelone, te da će nastaviti podržavati bivšu momčad u drugom svojstvu. Studeni je kada se malo profesionalnih igrača odlučuje umiroviti, ali Gerard Piqué odlučio se umiroviti ovaj mjesec. Također je izjavio da ne bi igrao ni za jednu momčad te da njegova karijera pripada samo FC Barceloni. Nijedan od igrača koji su napustili FC Barcelonu posljednjih godina nije dobio ceremoniju umirovljenja, a ni Luis Suárez ni Lionel Messi nisu otišli uz pljesak navijača Camp Noua. Gerard Piqué također će se sada suočiti s neugodnom situacijom, nije se dobro pokazao na terenu ove sezone, a imao je i ozbiljne negativne pressice izvan terena.

Ne samo da se Gerard Piqué oprašta od FC Barcelone, on se također oprašta od ovogodišnjeg FIFA Svjetskog prvenstva. Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Luis Enrique ranije je objavio izborni popis, Gerard Piqué je igrač koji je uspješno izabran za reprezentaciju. Odlukom Gerarda Piquéa propustit će FIFA Svjetsko prvenstvo i neće moći nositi Španjolska nogometni dres. Navijači FC Barcelone željet će vidjeti Gerarda Piquéa kako dobro igra u posljednjoj utakmici i njegova će mirovina savršeno završiti.

Emisija vrućih dresovi