0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Pogodak Jesseja Lingarda odbio je slaviti u igri
20 Sep

Pogodak Jesseja Lingarda odbio je slaviti u igri

Pogodak na nogometnoj utakmici učinit će igrače sretnim slavljem, a njihova slavljenička gesta postat će jedinstvena oznaka. No, u utakmici Manchester Uniteda protiv West Ham Uniteda Jesse Lingard odbio je slaviti nakon što je zabio gol. Iako se Jesse Lingard ove sezone vratio u Manchester United i promijenio mu se i nogometni dresovi, ono što ostaje isto je njegovo poštovanje prema bivšoj momčadi.

Navijači Premier lige znaju da je Jesse Lingard prošle sezone igrao za West Ham United, a njegovi bivši suigrači postali su protivnici u ovoj utakmici. Kad je Jesse Lingard igrao kao zamjena, navijači West Ham Uniteda još su navijali za njega. No, kad je Jesse Lingard zabio Manchester Unitedu, navijači West Ham Uniteda su šutjeli. Jesse Lingard također je napravio vrlo dirljiv potez, odbio je slaviti nakon pogotka. Ovo je ujedno i njegovo najveće poštovanje prema West Ham Unitedu i navijačima bivše momčadi.

Povratak Cristiana Ronalda u Manchester United nesumnjivo je najveći fokus transfera. Njegov je dolazak doista puno pomogao timu, a povratak Jesseja Lingarda djelovao je relativno tiho. Cristiano Ronaldo i golovi Jesseja Lingarda pomogli su Manchester Unitedu pobijediti u ovoj utakmici, a svladali su West Ham United sa 2-1. Cristiano Ronaldo zagrlio ga je odmah nakon što je Jesse Lingard zabio, a njihovi Manchester United nogometni dres su se pozdravili. Cristiano Ronaldo može razumjeti osjećaje Jesseja Lingarda, baš kao što je odbio slaviti pogodak Real Madrida na Old Traffordu.

Emisija vrućih dresovi