0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Plasman Manchester Uniteda na ljestvici Premier lige nije idealan
07 Jan

Plasman Manchester Uniteda na ljestvici Premier lige nije idealan

Popis bodova Premier lige navijačima vrlo otvoreno govori o rekordu svake momčadi. Branitelj naslova Manchester City zauzeo je prvo mjesto, Chelsea drugo, Liverpool treće, a Arsenal F.C. zauzeo četvrto mjesto. Manchester United, koji je prošle sezone bio drugoplasirani, zauzeo je sedmo mjesto. Ove sezone momčad je bila kontroverzna i još uvijek ne može spriječiti obožavatelje da se dopadnu crvenim nogometni dresovi.

Na početku sezone najkontroverzniji u Premier ligi bio je Arsenal F.C., loš rezultat momčadi razočarao je njihove navijače. Ali sezona je duga, Arsenal F.C. je sada okupirao kvalifikacije za UEFA Ligu prvaka za sljedeću sezonu. Manchester United i Arsenal F.C. su u suprotnoj situaciji, ali sada je prvima teško konkurirati za kvalifikacije za UEFA Ligu prvaka. Uostalom, peta i šesta momčad su West Ham United i Tottenham Hotspur, a igrači ove dvije momčadi vrlo su kooperativni. Najvažnije je da je taktika trenera dviju momčadi primjerena. Manchester Unitedova zamjena novog trenera Ralfa Rangnicka nije značajno poboljšala ukupnu snagu.

Iako Manchester United ima mnogo izvanrednih igrača, učinak igrača u igri nije idealan. Nasljeđe Manchester Uniteda podupire cijelu momčad, a natjecateljski sportovi u konačnici ovise o rekordu momčadi. Povratak Cristiana Ronalda vratio je nebrojene navijače u sjećanje na 7. Manchester United nogometni dres, a njegov je dolazak momčad također učinio jednom od žarišta medijske pažnje. Mnogo je negativnih vijesti o Manchester Unitedu, ali navijači Old Trafforda i dalje očekuju da će momčad postupno napredovati.

 

Emisija vrućih dresovi