0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Pierre-Emerick Aubameyang vraća se u Premier League nakon šest mjeseci
05 Sep

Pierre-Emerick Aubameyang vraća se u Premier League nakon šest mjeseci

Mnogi igrači vratili su se u Premier ligu, poput Cristiana Ronalda, Romelua Lukakua, Philippea Coutinha i Christiana Eriksena. Chelsea je službeno objavio dovršetak potpisa s Pierre-Emerickom Aubameyangom, igrač će se oprostiti od klasičnog FC Barcelona nogometni dres. Među igračima koji se vraćaju u Premier ligu je i Pierre-Emerick Aubameyang, koji će biti novi igrač Chelseaja.

Pierre-Emericku Aubameyangu trebalo je pola godine da se vrati u poznatu ligu, au La Ligi je bio samo kratki dodavač. Napustio je Arsenal kako bi se pridružio FC Barceloni i preselio u Chelsea prije zatvaranja prijelaznog roka. FC Barcelona bila je najuspješniji klub na tržištu transfera ovog ljeta, sa slobodnim agentom Pierre-Emerick Aubameyangom koji je donio naknadu za transfer. Pierre-Emerick Aubameyang imao je najkraće razdoblje u karijeri s FC Barcelonom, postigavši 13 golova u 23 nastupa za momčad. Prilagodio se taktičkom sustavu menadžera Xavija, a svoju najstalniju formu pronašao je i u FC Barceloni. Međutim, FC Barcelona je bila samo usputna stanica u karijeri Pierre-Emericka Aubameyanga, a dolazak Roberta Lewandowskog njegovu je situaciju učinio sve neugodnijom.

Menadžer Chelseaja Thomas Tuchel snažno je apelirao na klub da potpiše Pierre-Emericka Aubameyanga, što je također važan razlog za njegov povratak u Premier ligu. Pierre-Emerick Aubameyang nekoć je bio napadač svjetske klase, samo što mu je učinak pao. Trener Thomas Tuchel nije samo pripremio Chelsea nogometni dres za Pierre-Emericka Aubameyanga, njegov taktički sustav također zahtijeva napadačku sposobnost igrača. Čak i da su klub i igrač u dobrom odnosu, učinak igrača na terenu je najbolji dokaz.

Emisija vrućih dresovi