0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Ovogodišnji Cristiano Ronaldo mora se suočiti s nekoliko razočaranja
15 Nov

Ovogodišnji Cristiano Ronaldo mora se suočiti s nekoliko razočaranja

Nakon utakmice na terenu su se pojavila dva različita završetka. Pobjednički tim i navijači su navijali i slavili, a poraženi tim i navijači bili su jako razočarani. Cristiano Ronaldo mirno sjedi na terenu sam, njegov crveni nogometni dresovi sa brojem 7 pun je samoće. Nogometna reprezentacija Portugala koju je vodio izgubila je utakmicu, a njegova reprezentacija propustila je priliku da se izravno plasira na Svjetsko prvenstvo u nogometu.

Ovogodišnjem Cristianu Ronaldu je suđeno da se suoči s razočaranjem u karijeri. Više nije prvi tinejdžer koji se pridružio Manchester Unitedu, a nije ni u vrhunskom stanju Real Madrida. Njegov trenutni status je u razdoblju kada je prešao u Juventus i tijekom vansezone kada je prešao u Manchester United. Cristiano Ronaldo mora priznati da mu natjecateljska forma postupno opada, te mora pronaći svoju pravu poziciju. Iako je Cristiano Ronaldo prošle sezone osvojio Zlatnu kopačku Serie A, nije odveo Juventus u prvenstvo lige i UEFA-inu Ligu prvaka.

U ovogodišnjem UEFA-inom Europskom nogometnom prvenstvu i kvalifikacijama za FIFA Svjetsko prvenstvo Cristiano Ronaldo je ipak izabran u sastav reprezentacije. Na njegovom Euro 2020 Portugal dres stoji slovo C, a željan je povesti reprezentaciju na prvenstvo. No, nogometnu reprezentaciju Portugala eliminirala je nogometna reprezentacija Belgije na UEFA Europskom nogometnom prvenstvu, a u doigravanje ih je poslala nogometna reprezentacija Srbije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u nogometu. U derbiju nakon što se Cristiano Ronaldo vratio u Manchester United, izgubili su 0-5 od Liverpoola na Old Traffordu, a izgubili su od Manchester Cityja 0-2. Cristiano Ronaldo ove godine mora pretrpjeti nekoliko razočaranja. Hoće li biti poražen ovim lošim uvjetima?

Emisija vrućih dresovi