0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Njemački igrači imaju najveće prešutno razumijevanje FIFA Svjetskog prvenstva
12 Nov

Njemački igrači imaju najveće prešutno razumijevanje FIFA Svjetskog prvenstva

 Kako se FIFA Svjetsko prvenstvo bliži otvaranju, treneri raznih reprezentacija postupno su objavili svoje popise. Njemačka nogometna reprezentacija objavila je sastav za FIFA Svjetsko prvenstvo, s pet veznih igrača iz istog vrhunskog kluba. Njemačka nogometni dres pojavio se u državi Katar, a igračima je najveći poticaj oduševljenje navijača reprezentacije.

Sada snaga vrhunske reprezentacije nije tako dobra kao snaga vrhunskih klubova, a najvažnije je vrijeme koje igrači treniraju zajedno. Reprezentativci zajedno treniraju godinu dana, a zbroje manje od mjesec dana. Međutim, igrači kluba mogu trenirati zajedno duže vrijeme godišnje, a njihovo prešutno razumijevanje može pokazati sposobnost suradnje na terenu. FIFA Svjetsko prvenstvo održava se svake četiri godine, a igrači su konačno ušli u najveću međunarodnu pozornicu u svojim karijerama. Igrači izabrani za reprezentaciju konačno mogu konkurirati za odličja za državu. Njihova izvanredna izvedba ne može nadoknaditi prešutno razumijevanje sa suigračima. Vrhunski svjetski treneri u biti vode klupske momčadi. Na reprezentativnoj razini nema puno vrhunskih trenera. Izgledi njemačke nogometne reprezentacije na FIFA Svjetskom prvenstvu vrijedni su nestrpljenja.

Sastav njemačke nogometne reprezentacije gotovo je identičan sastavu FC Bayern München, posebno petorica veznih igrača su svi iz kluba. Trenutačni sastav njemačke nogometne reprezentacije sličan je sastavu španjolske nogometne reprezentacije iz 2010., s igračima Real Madrida i FC Barcelone. Španjolska nogometni dres te su godine zavoljeli i brojni navijači, a igrači su uspješno osvojili FIFA Svjetsko prvenstvo za reprezentaciju.

Emisija vrućih dresovi