0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Newcastle United završio drugo potpisivanje
14 Jan

Newcastle United završio drugo potpisivanje

Od akvizicije Newcastle Uniteda od strane konzorcija, mnogi navijači Premier lige zabrinuti su zbog potpisa ove momčadi. Uostalom, Manchester City je postupno jačao s dovoljno sredstava, a za uspjeh Newcastle Uniteda potrebno je samo dovoljno vremena. Newcastle United službeno je najavio uspješan potpis centra Burnleya Chrisa Wooda, koji je vlasnik devetog nogometni dresovi bivše momčadi.

Newcastle United je 19. na ljestvici Premier lige, a momčad cilja na Burnley na 18. mjestu. Chris Wood jedan je od Burnleyjevih glavnih igrača na poziciji jednakoj važnosti Roberta Lewandowskog za FC Bayern München. Kako bi ove sezone ostao u Premier ligi, politika Newcastle Uniteda izravno je potkopavala svoje suparnike u ispadanju. Dogovoren je i novi broj Newcastle United nogometni dres Chrisa Wooda, a visoka naknada za transfer i raskid koju daje nova momčad također su važni čimbenici za uspjeh potpisa.

Norwich City i Watford u zoni ispadanja trebali bi se brinuti da njihovi zvjezdani igrači ne postanu sljedeća pojačanja Newcastle Uniteda. Uostalom, Chris Wood igra vrlo važnu ulogu u Burnleyjevom taktičkom sustavu, a momčad ne može brzo pronaći odgovarajuću zamjenu. Četiri najbolja kandidata Premier lige za kvalifikacije za UEFA Ligu prvaka sljedeće sezone dovoljno su žestoki, a nedavna bitka između momčadi za ispadanje također je prilično žestoka.

Emisija vrućih dresovi