0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Nastup Gianluigija Donnarumme određuje rezultat igre Italije
07 Oct

Nastup Gianluigija Donnarumme određuje rezultat igre Italije

Fokusna bitka u Ligi nacija UEFA dovela je nogometnu reprezentaciju Italije protiv nogometne reprezentacije Španjolske, obje ekipe su vrlo moćne. Ovogodišnje polufinale UEFA -inog Europskog nogometnog prvenstva Španjolska je nogometna reprezentacija izgubila od nogometne reprezentacije Italije, ponovno su se sastali s protivnikom ovog plavog nogometni dresovi. Gianluigi Donnarumma i dalje je glavni vratar reprezentacije, a njegov nastup odredit će pobjedu nogometne reprezentacije Italije.

Iako je nogometna reprezentacija Italije pobijedila na UEFA -inom Europskom nogometnom prvenstvu, momčad se također mora suočiti s ozljedama igrača. Napadač Ciro Immobile i Andrea Belotti izostali su zbog ozljeda u igri. Glavni trener Roberto Mancini mogao je izabrati samo mlade igrače koji će ih zamijeniti. To je dovelo do pada napadačke sposobnosti reprezentacije i može se osloniti samo na učinak vratara Gianluigija Donnarumme da blokira protivničke golove. Međutim, loš odnos navijača San Sira prema vrataru Gianluigiju Donnarummi izravno je utjecao na njegovu izvedbu u igri.

Nogometna reprezentacija Španjolske službeno je objavila video prije utakmice u kojem su ismijavali svoje protivnike špagetama i smatrali da je to bitka za osvetu. Glavni trener Luis Enrique još uvijek nije koristio igrače Reala, a glavni napadač momčadi također je propustio dva igrača. No, izvrsna prolazna izvedba španjolske nogometne reprezentacije omogućila im je da svladaju nogometnu reprezentaciju Italije 2-1. Navijači na mjestu događaja mahali su Euro 2020 Španjolska dres i dopustili su da prvak UEFA -inog nogometnog prvenstva propusti finale UEFA -ine Lige nacija.

Emisija vrućih dresovi