0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Napadač Manchester Cityja Sergio Agüero službeno se pridružio FC Barceloni
03 Jun

Napadač Manchester Cityja Sergio Agüero službeno se pridružio FC Barceloni

Vijest o pridruživanju Sergija Agüera FC Barceloni mediji i navijači već su nagađali prije kraja sezone. Trenutno je FC Barcelona službeno objavio da se Sergio Agüero službeno pridružio timu, dajući svima pozitivan odgovor. Sergio Agüero može sljedeće sezone igrati s Lionelom Mesijem, a imaju iste FC Barcelona nogometni dres.

Sada Sergio Agüero ne sudjeluje samo u utakmicama La Lige s Lionelom Mesijem, već su i igrači u nacionalnoj momčadi. Imaju iskustva zajedničkog igranja, odnosno igranja za Argentinu. Iako su u to vrijeme igrali u različitim ligama, nogometni dresovi su im bili isti na utakmicama reprezentacije. Sergio Agüero potpisao je ugovor s FC Barcelonom do 2023. Službeno se pridružio novom timu, a također službeno napustio Manchester City.

Na kraju sezone, Manchester City održao je oproštajnu ceremoniju od Sergija Agüera. Deset godina Premier lige, deset godina Manchester City karijere završilo je. Najveće je žaljenje što je Sergio Agüero napustio Manchester City što nije osvojio Ligu prvaka. Manchester City je i ove godine propustio Ligu prvaka. Sergio Agüero pokazat će novi početak sljedeće sezone, koristeći svoju snagu da osvoji navijače FC Barcelone.

Emisija vrućih dresovi