0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Najslavnija godina Jorginhove karijere
24 Sep

Najslavnija godina Jorginhove karijere

Za Jorginha iz Chelseaja 2021. je najsjajnija godina u njegovoj karijeri. Ne samo da je pomogao Chelseaju u osvajanju UEFA -ine Lige prvaka, već je pomogao i nogometnoj reprezentaciji Italije u osvajanju UEFA -inog Europskog nogometnog prvenstva. Plavi nogometni dresovi Jorginhu donosi najveću sreću, a donosi mu i dvije različite titule prvaka.

Ako su obožavatelji doista pročitali Jorginhovu priču, razumjet će njegovu transformaciju. Nedugo nakon što se Jorginho pridružio Chelseaju, nebrojeni su ga navijači ocrnili, ali je te sumnje pretvorio u pljesak. Jorginho je u Chelseaju iskusio tri glavna trenera. Prvi glavni trener bio je Maurizio Sarri, drugi glavni trener Frank Lampard i sadašnji glavni trener Thomas Tuchel. Glavni trener Maurizio Sarri dao je Jorginhu najveće povjerenje, ali njegov nastup na terenu bio je iracionalan.

Imenovanjem glavnog trenera Franka Lamparda Jorginho je postupno postao vođa sredine terena, a navijači su postupno vidjeli njegove promjene. Imenovanjem glavnog trenera Thomasa Tuchela, Jorginho se savršeno prilagodio trenerovoj taktičkoj formaciji. Jorginho je poljubio Chelsea nogometni dres na svečanosti proslave prvenstva UEFA -ine Lige prvaka. U ovom trenutku možda nije mislio da će pratiti nogometnu reprezentaciju Italije kako bi osvojio Europsko nogometno prvenstvo.

 

Emisija vrućih dresovi