0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Najbrža vožnja vratara Cádiza Jeremíasa Ledesme
12 Sep

Najbrža vožnja vratara Cádiza Jeremíasa Ledesme

Nogometna utakmica dio je privlačenja navijača, ali svačiji život je iznad svega. Utakmica FC Barcelone protiv Cádiz CF-a imala je prisutne navijače sa srčanim problemima. Vratar Cádiza Jeremías Ledesma brzo je trčao s defibrilatorom i odigrao je najbržu trku u karijeri.

Bilo je puno topline za navijače u ovoj utakmici, a vratar Jeremías Ledesma bacao je opremu na tribine kako bi pomogao u spašavanju. Njegov plavi vratarski nogometni dresovi za djecu donio je nadu navijačima, a svi su bili tamo da se mole za sigurnost. Rezultat utakmice bio je da je FC Barcelona pobijedila Cádiz CF 4-0, pri čemu vratar Jeremías Ledesma nije blokirao protivnički napad. Ali trener nije okrivio nastup Jeremíasa Ledesme, on nije blokirao napad FC Barcelone, već je odagnao prijetnju smrću navijačima. Vratar nije igrač koji pretrči najdalje, bilo da se radi o klupskom trening kampu ili o pretrčanoj udaljenosti na utakmici. Moraju blokirati svaki gol koji prijeti momčadi, a njihova je odgovornost čuvati posljednju liniju obrane momčadi.

Mnoge nesreće se ne mogu izbjeći u nogometnim utakmicama, ali igra igrača na sceni dirnula je mnoge navijače. Na prošlogodišnjoj utakmici UEFA Europskog nogometnog prvenstva, danski igrač Christian Eriksen iznenada je doživio nesreću. Oporavio se nakon hitne pomoći svojih suigrača i momčadskog liječnika. Ako timski liječnik i suigrači ne pruže pravovremenu pomoć, Christian Eriksen će vjerojatno objaviti svoje povlačenje i propustiti Manchester United nogometni dres. Srećom, Christian Eriksen se oporavio, a navijači kojima je pružena pomoć pružena je na vrijeme.

Emisija vrućih dresovi