0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Manchester United službeno je otpustio trenera poslodavca Olea Gunnara Solskjæra
22 Nov

Manchester United službeno je otpustio trenera poslodavca Olea Gunnara Solskjæra

Nakon što je Manchester United izgubio derbi, navijači su poručili da bi domaći trebali smijeniti trenera poslodavca Olea Gunnara Solskjæra. Na kraju, zbog nedavnog lošeg rezultata Manchester Uniteda, momčad je odlučila otpustiti glavnog trenera Olea Gunnara Solskjæra. Crveni nogometni dresovi nije mu ostavio dobre uspomene na trenersku karijeru, a suze je u intervjuu pustio i Ole Gunnar Solskjær.

Chelsea je otpustio trenera poslodavaca Franka Lamparda, Juventus je otpustio glavnog trenera Andreu Pirla, FC Barcelona je otpustio glavnog trenera Ronalda Koemana, a sada je Manchester United otpustio glavnog trenera Olea Gunnara Solskjæra. Gdje je neuspjeh, ima i uspjeha. Glavni trener Johan Cruijff trenirao je FC Barcelonu, trener Zinedine Zidane je trenirao Real Madrid, trener Arrigo Sacchi je trenirao Associazione Calcio Milan, trener Josep Guardiola je trenirao FC Barcelonu. Zapravo, nakon što su se igrači vratili u momčad i postali glavni treneri nakon završetka karijere, bilo je i uspješnih događaja za njih.

Za Olea Gunnara Solskjæra, također se nada da može dovesti momčad do dobrih rezultata. Najdraži mu je Manchester United nogometni dres. Konkretno, Premier liga ima vrlo stroge zahtjeve za rekord momčadi. Dok god rekord nije dobar, mjesto glavnog trenera je u opasnosti. Navijači su smatrali da je Antonio Conte vrlo prikladan za Manchester United, ali je postao glavni trener Tottenham Hotspura. Sljedeća najvažnija vijest Manchester Uniteda je objava novog glavnog trenera.

Emisija vrućih dresovi