0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Manchester United izgubio je u finalu Europske lige
27 May

Manchester United izgubio je u finalu Europske lige

Manchester United je završio drugi u ligi i nije osvojio naslov prvaka. Sve nade momčadi položile su se u finale Europske lige, ali su utakmicu izgubile na kaznenom udarcu. Za momčad La Lige koja je nosila žute nogometni dresovi, Villarreal je osvojio Europsku ligu.

Zapravo, prema podacima momčadi, Manchester United ima prednost. A Manchester United ove sezone nije osvojio niti naslov prvaka niti Ligu prvaka. I dvije su momčadi u finalu doživjele neriješeno, doživjele produžetke i na kraju ušle u kazneni udarac da odluče hoće li pobijediti ili izgubiti. Kritični trenutak došao je do kaznenog dvoboja dvojice vratara. Nažalost, kazneni udarac vratara Manchester Uniteda Davida de Gee blokiran je i utakmica je izgubljena.

Igra je također omogućila navijačima da uđu na stadion kako bi gledali utakmicu. Navijači su pogledali Manchester United nogometni dres i bili razočarani rezultatom. Protivnik Villarreal osvojio je prvo prvenstvo u povijesti momčadi, a momčad također ima pravo sudjelovanja u Ligi prvaka. Njihov glavni trener Unai Emery po četvrti je put osvojio finale Europske lige, a glavni trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjær od trenera nije osvojio prvenstvo.

 

Emisija vrućih dresovi