0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Manchester City domaćin je velike ceremonije oproštaja od Sergija Agüera
24 May

Manchester City domaćin je velike ceremonije oproštaja od Sergija Agüera

Završetkom završnog kola Premier lige, ovo je ujedno bila i posljednja utakmica Sergia Agüera u Manchester Cityju. Nakon utakmice, usred navijačkih navijanja, gledali su kako Sergio Agüero posljednji put oblači Manchester City nogometni dres i oprašta se od svih. Ovo je kraj njegove desetogodišnje karijere u Manchester Cityju, a momčad je osvojila i prvenstvo u Premier ligi.

U 38. kolu Premier lige ove sezone Manchester City je svladao Everton s 5: 0. Sergio Agüero, koji je igrao s klupe, dao je dva pogotka i njegova oproštajna bitka završila je savršeno. Uz to, Sergio Agüero je za vrijeme Manchester Cityja dao 184 gola, postajući igrač s najviše golova u Premier ligi. Manchester City održao je veliku ceremoniju oproštaja od Sergija Agüera. Ovo je najbolji način da se momčad zahvali argentinskom zaslužnom igraču.

Suigrači i protivnički igrači postrojili su se kako bi odali počast Sergiu Agüeru, koji je mladost posvetio Manchester Cityju. Čak i ako Sergio Agüero napusti momčad, navijači Manchester Cityja pomislit će na njega kad vide nogometni dresovi s brojem 10. Ovo je utjecaj velikog igrača, bez obzira gdje mu je budućnost, on zaslužuje svačiji blagoslov.

 

Emisija vrućih dresovi