0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Lionel Messi svojim postupcima odgovara na simpatije obožavatelja
15 Jul

Lionel Messi svojim postupcima odgovara na simpatije obožavatelja

Kao glavnog igrača argentinske nogometne reprezentacije i FC Barcelone, Lionela Messija, sviđa se mnogim navijačima. Lionel Messi privlači ljubav navijača ne samo izvanrednim nastupom na terenu, već i emocijama prema navijačima. Vjerojatno nijedan navijač nije izbrojao koliko je nogometni dresovi Lionel Messi poklonio u svojoj karijeri, ali navijači i igrači koji ih dobiju su sretni.

Nedavno se na društvenim platformama pojavio stogodišnji obožavatelj Lionela Messija. Svojom je bilježnicom bilježio golove Lionela Messija u svakoj utakmici. Čak je i Lionel Messi rekao da je, nakon što je vidio ovaj incident, i sam nije brojao i bilježio golove. Lionel Messi nije samo obraćao pažnju na starca, već je i osobno izrazio zahvalnost starcu nakon Copa Amerike. Stogodišnji navijač rekao je da će Lionela Messija pratiti do kraja. Ljubav i ustrajnost navijača doista su pokrenuli sve.

Navijači stogodišnjice vidjeli su i mnoge izvanredne igrače u nogometu, ali on i dalje voli Lionela Messija. Čak je i njegov unuk obožavatelj Lionela Messija poput njega. Ovo je nasljeđe i uvjerenje starije generacije obožavatelja. Bez obzira je li Lionel Messi u FC Barceloni ili Argentinskoj nogometnoj reprezentaciji, Messi nogometni dres uvijek nadahnjuju brojne navijače. Na kraju, čestitamo Lionelu Messiju na osvojenom prvenstvu Copa Amerike!

 

Emisija vrućih dresovi