0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Lionel Messi osvojio je čast najboljeg strijelca u povijesti Južne Amerike
11 Oct

Lionel Messi osvojio je čast najboljeg strijelca u povijesti Južne Amerike

U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u nogometu reprezentacija Argentine suočila se s nogometnom reprezentacijom Urugvaja. Ovo je prvi susret Lionela Messija s Luisom Suárezom nakon napuštanja La Lige. Nakon utakmice Lionel Messi osvojio je čast najboljeg strijelca u povijesti Južne Amerike, a pehar je dodijelio predsjednik Argentinskog nogometnog saveza. A časna memorijalna fotografija prikazuje Lionela Messija kako nosi Argentina nogometni dres kako ljubi trofej prvaka Američkog kupa. Njegova se osobna čast povećala za jedan.

Čini se da su dobri prijatelji Lionela Messija svi protivnici reprezentacije. Prvi je Ronaldinho, jedan od bivših brazilskih nogometnih reprezentativaca. Nije samo predao kapetansku vrpcu Lionelu Messiju, već je i osobno predao nogometni dresovi s brojem 10 Lionelu Messiju, omogućivši mu da preuzme budućnost FC Barcelone. Drugi je bivši suigrač Lionela Messija Luis Suárez, koji je također član nogometne reprezentacije Urugvaja, protivnik kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo. Konačno, tu je i sadašnji suigrač Lionela Messija Neymar u Paris Saint-Germainu, koji je sada kapetan nogometne reprezentacije Brazila.

Kad su svi ponovno vidjeli Lionela Messija i Luisa Suáreza u istoj areni, to je doista pobudilo sjećanja na bezbroj obožavatelja. Čak i sada su jedno u La Ligi, a drugo u Ligi 1, različite lige čine prijateljstvo dubljim. Luis Suárez također je čestitao Lionelu Messiju što je nakon utakmice osvojio čast najboljeg strijelca u povijesti Južne Amerike. Nekada su zajedno i osvojili prvenstvo.

Emisija vrućih dresovi