0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Godina kada je Atlético de Madrid ušao u finale UCL-a najviše je šokirala navijače
11 Nov

Godina kada je Atlético de Madrid ušao u finale UCL-a najviše je šokirala navijače

Ako se navijači prisjete koja je momčad imala najviše šoka u posljednjih deset godina, možda Atlético de Madrid može biti jedan od njih. Sezona 2013.-14. bila je najslavnije razdoblje za Predatore, a također im je žao što su propustili prvenstvo UEFA Lige prvaka. Crveno-bijeli nogometni dresovi najklasičnija je boja Atlética de Madrida, a ujedno je i boja koja je dirnula nebrojene navijače.

Atlético de Madrid je u posljednjih deset godina osvojio dva naslova La Lige. Prvi je bio u sezoni 2013-14, a drugi prošle sezone. Momčad je osvojila dva identična naslova La Lige, ali je snaga momčadi drugačija. Bivši Atlético de Madrid natjecao se s FC Barcelonom u prvim danima Dream Four. Također se mogu suočiti s Real Madridom na svom vrhuncu u finalu UEFA Lige prvaka. Glavni trener Diego Simeone iskoristio je svoje prednosti kako bi stvorio najistaknutiju Jagged Army, a njihov iznimno ujedinjen duh protivnik je kojeg se mnoge momčadi boje.

Atlético de Madrid, pod vodstvom glavnog trenera Diega Simeonea, poznat je po svojoj izvanrednoj obrambenoj sposobnosti, a njegovi igrači izuzetno su sposobni za taktičko izvođenje. Igrači također imaju visoke taktičke kvalitete i izvanredne sposobnosti. Najviše je žal bilo finale UEFA Lige prvaka te sezone. Mnogi se navijači sjećaju samo Real Madrida na 9248, a Atlético de Madrid je propustio priliku da bude najbliži naslovu prvaka UEFA Lige prvaka. S propašću najjače postave momčadi, igrači samo u suzama mogu skinuti Atlético Madrid nogometni dres. Može se samo reći da su za Atlético de Madrid otišli najpogodniji igrači. Na sreću, navijači domaće momčadi svjedočili su najslavnijem razdoblju momčadi.

Emisija vrućih dresovi