0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Glavni trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjær zaboravio je svoju prednost
08 Nov

Glavni trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjær zaboravio je svoju prednost

Ako osobu uvijek svi ispituju, onda će on sam postupno postati takva osoba. To je moć jezika. Lijepe riječi mogu nadahnuti svakoga, ali verbalne i ironične riječi su strašnije od noža. Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjær zaboravio je svoje prednosti. Prošle je sezone predvodio momčad crvenog nogometni dresovi do viceprvaka Premijer lige.

Od početka nove sezone fokus rasprave među navijačima promijenio se s igrača na glavne trenere. Bilo u Premier ligi ili u La Ligi, momčad je službeno objavila novog trenera. Tottenham Hotspur je otpustio bivšeg trenera Nuna i dočekao Antonija Contea, FC Barcelona je otpustila bivšeg trenera Ronalda Koemana i dočekala Xavija. Sada je i Manchester United postao fokus promjene trenera u svačijim ustima. Njegova sposobnost nije uspjela natjerati tim da napreduje.

Manchester United je ove godine napravio mnoge promjene tijekom vansezone. Predstavili su Jadona Sancha iz Borussije Dortmund, Raphaëla Varanea iz Real Madrida i Cristiana Ronalda iz Juventusa. Glavna svrha momčadi već je vrlo jasna je osvajanje prvenstvene lige i natjecanje za Ligu prvaka. Čak i da su tri potpisa nosila Manchester United nogometni dres, nisu mogli ispuniti očekivanja navijača. Manchester United je ranije izgubio od Liverpoola 0-5, a sada je izgubio od Manchester Cityja 0-2. Ne mogu svi vidjeti zamah prošlosezonskog trenera Olea Gunnara Solskjæra koji vodi Manchester United da se natječe s Manchester Citom za prvenstvo Premier lige. Ne samo da je njegova momčad izgubila svoje protivnike u igri, on je također izgubio od trenerske sposobnosti Josepa Guardiole i Jürgena Kloppa.

 

Emisija vrućih dresovi