0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Glavni trener FC Bayerna iz Münchena Hans-Dieter Flick odlazi nakon sezone
19 May

Glavni trener FC Bayerna iz Münchena Hans-Dieter Flick odlazi nakon sezone

FC Bayern München službeno je objavio da će glavni trener Hans-Dieter Flick napustiti momčad nakon završetka sezone, izravno izbjegavajući sumnju navijača i medija. Među postignućima FC Bayerna iz Münchena koji je prošle sezone trenirao Hans-Dieter Flick bio je i trofej Lige prvaka. Ovaj trofej Lige prvaka u teškoj kategoriji FC Bayern München nogometni dres voljeli su nebrojeni navijači prošle sezone.

Iako je FC Bayern München ove sezone u Ligi prvaka izgubio od Paris Saint-Germaina, osvojili su naslov Bundeslige. Može se reći da u pet glavnih liga, osim uspjeha FC Bayerna Münchena u obrani naslova prvaka, put do obrane prvenstva u ostale četiri velike lige nije stabilan. Trenutna postignuća FC Bayern Münchena također su neodvojiva od trenerske sposobnosti glavnog trenera Hans-Dietera Flicka, ali još uvijek nije izbjegao odluku momčadi da promijeni trenera.

Zapravo, glavni razlog trenerske promjene FC Bayerna Münchena bio je taj što je Hans-Dieter Flick imao sukobe s najvišim rukovodstvom momčadi, a kandidat za predsjednika kao glavni trener već je bio jasan. FC Bayern München ne samo da će promijeniti glavnoga trenera sljedeće sezone, već će igrači nositi i nove nogometni dresovi za natjecanje. Iako Hans-Dieter Flick neće nastaviti trenirati FC Bayern München, bit će glavni trener njemačke reprezentacije.

Emisija vrućih dresovi