0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Glavni trener AS Rome José Mourinho odlučio je promijeniti način na koji trenira
19 Sep

Glavni trener AS Rome José Mourinho odlučio je promijeniti način na koji trenira

Uspjeh potpisa AS Rome prije početka nove sezone dao je nadu glavnom treneru Joséu Mourinhu za sezonu. Ali s igračima koji su ozlijeđeni svake utakmice i lošim rezultatima AS Rome, glavni trener José Mourinho odlučio je promijeniti način na koji trenira. Paulo Dybala pretrpio je slučajnu ozljedu prije priprema za zagrijavanje i mnogi su navijači bili razočarani što nisu vidjeli s brojem 21 AS Roma nogometni dres.

Nedavno su mnogi navijači bili sretni zbog Paula Dybale, koji je upoznao Joséa Mourinha, koji je ponovno upotrijebio svog glavnog trenera. Glavni trener José Mourinho dao je Paulu Dybali puno prilika za igru, a njegova je igra također donijela mnoga priznanja AS Romi. Međutim, u ovoj utakmici koju je Roma igrala protiv Atalante B.C., Paulo Dybala se ozlijedio na pripremama za zagrijavanje. Njegovo odsustvo doista je bio gubitak za AS Romu, a snaga sastava cijele momčadi je opala. Najvažnije je da AS Roma ima 21 udarac, a Atalanta B.C. ima samo 4. Ali jedini uspješni pogodak Atalante B.C. završio je utakmicu kada su pobijedili AS Romu 1-0.

Iako je AS Roma prethodno bila prva na ljestvici Serie A, momčad je izgubila zbog pada ljestvice u utakmici. I Atalanta B.C. je i dalje u 100% rekordu u Serie A, a momčad nastavlja održavati stabilan učinak. Igrači su nakon utakmice također radosno izljubili Atalanta nogometni dres, uostalom i protivnik je jedna od jakih momčadi Serie A. Samo što druge jake momčadi Serie A nisu pokazale dobre rezultate na početku sezone, a José Mourinho još uvijek ima mnogo prilika voditi momčad.

Emisija vrućih dresovi