0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
FIFA Svjetsko prvenstvo sadrži iskrene emocije navijača nacionalne momčadi
23 Nov

FIFA Svjetsko prvenstvo sadrži iskrene emocije navijača nacionalne momčadi

Svjetsko prvenstvo u nogometu počelo je tek prije nekoliko dana, a mnogi su navijači dirnuti do suza. Na primjer, nogometna reprezentacija Walesa vratila se na pozornicu Svjetskog prvenstva u nogometu nakon 64 godine. Glavni igrač Gareth Bale uspješno je postigao pogodak za izjednačenje. Wales nogometni dres bili su puni suza navijača domaće momčadi dok su uzbuđeno navijali za reprezentaciju.

Publika FIFA Svjetskog prvenstva je emotivna, a do suza ih lako natjeraju i reprezentativci. Cijela nogometna reprezentacija Irana odbila je pjevati himnu prije utakmice, a njihove navijačice su plakale u publici. Golmana iranske nogometne reprezentacije Alirezu Beiranvanda ozlijedio je suigrač tijekom utakmice, no on je inzistirao na izvođenju početnog udarca i sa žaljenjem napustio teren ranije. Na Svjetskom prvenstvu u nogometu svirala se himna nogometne reprezentacije Walesa, a pogodak Garetha Balea rasplakao je navijače. Timothy Weah iz muške nogometne reprezentacije Sjedinjenih Država postigao je gol, ispunivši san svog oca Georgea Weaha. Otac Timothyja Weaha, George Weah, dobitnik je Zlatne lopte, ali je propustio FIFA Svjetsko prvenstvo u karijeri. Jack Grealish ove je sezone imao manje nastupa u Premier ligi, kao i njegov Manchester City nogometni dres. Ali Jack Grealish je ipak uspješno izabran za englesku reprezentaciju. Postigao je prvi pogodak na Svjetskom prvenstvu u nogometu ispunivši obećanje mladih navijača.

Nebrojeni obožavatelji iz cijelog svijeta obraćaju pozornost na najnovije igre, ali mnoge dirljive priče vrijedne su spomena. FIFA Svjetsko prvenstvo ne samo da publici donosi prekrasne dvoboje reprezentacija, već i ostvaruje snove mnogih profesionalnih igrača. Bez obzira na to je li konačni rezultat reprezentacije pobjeda ili eliminacija, sve dok su sudjelovali, neće žaliti. FIFA Svjetsko prvenstvo više nije 60 utakmica, događaj sadrži najiskrenije emocije igrača i navijača.

Emisija vrućih dresovi