0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Engleski neuspjeh ostavlja zemlju izvan odmora
12 Jul

Engleski neuspjeh ostavlja zemlju izvan odmora

Engleska nogometna reprezentacija pobijedila je dansku nogometnu reprezentaciju rezultatom 2: 1 u polufinalu UEFA-inog europskog nogometnog prvenstva i uspješno se plasirala u finale. Rezultat igre izazvao je nebrojene navijače engleske nogometne reprezentacije da slave i navijaju. Nakon utakmice, Mason Mount poklonio je svoj nogometni dresovi djevojčici iz publike. No, danas je engleska nogometna reprezentacija pretrpjela poraz i propustili su UEFA-ino europsko nogometno prvenstvo ove godine.

Ne samo da su se navijači engleske nogometne reprezentacije suočili s rezultatom drugoplasiranih, već su i propustili priliku uživati ​​u državnom odmoru. Prije početka finala, navijači engleske nogometne reprezentacije bili su željni državnog praznika sljedećeg dana kada je momčad pobijedila. Ali rezultat je bio tako nemilosrdan, da su igrači i navijači engleske nogometne reprezentacije bili slomljeni i uplakani. Scena nakon utakmice uživo potvrdila je rečenicu, samo je pobjeda najveći pobjednik. Budući da je u trenutku kada je talijanska nogometna reprezentacija osvojila prvenstvo, bila u središtu pozornosti svih.

Nakon utakmice, navijači koji nose Euro 2020 Engleska dres nastavit će raditi teška srca i nastaviti svoj uobičajeni život. Zapravo je engleska nogometna reprezentacija koja je završila druga bila vrlo uspješna. Uostalom, pobijedili su 22 reprezentacije sudionice za prolazak u finale. Poraz u finalu ne može poreći napredak engleske nogometne reprezentacije. Svi se raduju svom nastupu na FIFA-inom svjetskom kupu sljedeće godine.

 

Emisija vrućih dresovi