0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Cristiano Ronaldo postiže prvi gol u UEFA Europskoj ligi
16 Sep

Cristiano Ronaldo postiže prvi gol u UEFA Europskoj ligi

Cristiano Ronaldo se suočio s mnogim prvenstvima u karijeri, a konačno je postigao svoj prvi gol ove sezone. Cristiano Ronaldo debitirao je u karijeri u UEFA Europskoj ligi, gdje je postigao i svoj prvi gol. Bezbrojni obožavatelji dugo nisu vidjeli osmijeh Cristiana Ronalda, njegovo klasično slavlje pokazujući Manchester United nogometni dres s brojem 7.

Karakter Cristiana Ronalda ne dopušta si bez golova, a ove je sezone nastupio u osam kola. Očajnički želi zabijati golove ove sezone, ali je u prethodnim utakmicama bio neuspješan. I menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag i igrači dobro znaju da je Cristiano Ronaldo gladan golova. Igrači Manchester Uniteda aktivno pokušavaju pridobiti Cristiana Ronalda za gol, a menadžer Erik ten Hag vidi veteranove napore. Karijera Cristiana Ronalda nije oskudijevala golovima, ali je njegov 816. pogodak bio značajan. Cristiano Ronaldo prvim je golom u UEFA Europskoj ligi dao sebi puno poticaja, a bio je to tek početak njegove sezone. Jadon Sancho je u prvom trenutku pritrčao Cristianu Ronaldu u zagrljaj, a potom su brojni suigrači slavili njegov gol.

Manchester United je ove sezone dobio novog menadžera Erika ten Haga, a atmosfera u momčadi je harmoničnija nego prošle sezone. Mnogi navijači dovodili su u pitanje jedanaesterac Cristiana Ronalda, no on je ipak pomogao Manchester Unitedu da pobijedi protivnika. I portugalska nogometna reprezentacija službeno je objavila popis izabranih igrača, a na popisu se našao i Cristiano Ronaldo. Portugal nogometni dres Cristiana Ronalda također vole navijači, a njegov će pogodak nadahnuti Son Heung-Mina iz Zlatne kopačke Premier lige prošle sezone da se probije bez lopte.

Emisija vrućih dresovi