0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Cristiano Ronaldo konačno će se oprostiti od loše godine
25 Dec

Cristiano Ronaldo konačno će se oprostiti od loše godine

Danas je živahan Božić, profesionalni igrači i navijači s veseljem proživljavaju praznik. Nakon što svi završe ovaj najznačajniji festival, svi će početi dočekivati ​​novu godinu. Iako je Cristiano Ronaldo ranije darovao nogometni dresovi s autogramima kako bi pomogao žrtvama, vijest da je njegova vrijednost pala dospjela je u fokus pažnje svih.

Dolazak Nove godine donijet će bolje stvari Cristianu Ronaldu, a 2021. je predodređena za njegovo najgore razdoblje. Kao kapetan nogometne reprezentacije Portugala, Cristiano Ronaldo, njegova je reprezentacija ušla u doigravanje s lošim rekordom kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u nogometu. U doigravanje je ušla i UEFA-ina nogometna reprezentacija Europskog nogometnog prvenstva, Italija. Dvije momčadi također su bile podijeljene u skupine i samo se jedna kvalificirala za promociju. U studenom je Cristiano Ronaldo u vijestima vidio da je Lionel Messi osvojio sedmu Ballon d'Or u Ligue 1. Cristiano Ronaldo je bio iza Lionela Messija i Roberta Lewandowskog na ljestvici Zlatne lopte. Nedavno je bio na osmom mjestu u izboru 100 najboljih igrača cijele godine, a njegov plasman u ovom izboru još uvijek zaostaje.

Ispada da se na karakter profesionalnih igrača može gledati drugačije. Navijači se prema Lionelu Messiju odnose i ocjenjuju nježno, dok će Cristiano Ronaldo biti tretiran s visokim zahtjevima navijača. Nestabilne vijesti Cristiana Ronalda o transferu tijekom vansezone natjerale su neke obožavatelje da spale Manchester United nogometni dres. No, Cristiano Ronaldo se konačno pridružio Manchester Unitedu gdje je krenuo san, a oprostit će se i od loše godine.

 

 

Emisija vrućih dresovi