0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Chelseajev menadžer Graham Potter nezadovoljan stavom navijača bivše momčadi
31 Oct

Chelseajev menadžer Graham Potter nezadovoljan stavom navijača bivše momčadi

Graham Potter ispunio je svoj san da bude trener divova ove sezone i sada je menadžer Chelseaja. Ideja trenera Grahama Pottera je igrati svoju taktiku u boljoj momčadi, a ne može izbjeći igranje protiv bivših momčadi u Premier ligi. nogometni dresovi za djecu Brightona nekoć je bio nada glavnog trenera Grahama Pottera, ali sada se suočio s lošim stavom navijača svoje bivše momčadi.

Sve dok menadžer Graham Potter ne napusti Premier League, on i njegova bivša momčad uvijek će se ponovno susresti kao rivali. Raspored Premier lige postavio je ovu utakmicu, a Chelsea je izgubio 4-1 od Brightona. Navijači Brightona na mjestu događaja nakon utakmice loše su se ponašali prema bivšem menadžeru Grahamu Potteru, više ga ne poštuju. Graham Potter vodio je Brighton tri sezone, a prošla sezona bila je najbolji plasman njega i momčadi u Premier ligi. Brighton je također postao bolji pod Grahamom Potterom, s timom koji je u potpunosti implementirao njegovu taktičku filozofiju. Ali sezona se počela mijenjati tek kada je Chelsea otpustio Thomasa Tuchela. Grahama Pottera pozvao je Chelseajev novi šef, Graham Potter, da trenira Chelsea.

Kada je Graham Potter odlučio izabrati Chelsea, već je odustao od Brightona. Odabrao je Chelsea nogometni dres i priliku da zaigra u UEFA Ligi prvaka, a želi se natjecati i za naslov u svojoj trenerskoj karijeri. No, odlazak Grahama Pottera razveselio je navijače Brightona, pa se suočio s lošim odnosom navijača na terenu. Zapravo, sve što Graham Potter treba učiniti je odvesti Chelsea do rekorda, inače navijači stadiona Stamford Bridge neće prepoznati njegovu sposobnost.

Emisija vrućih dresovi