0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Chelsea je dva puta mijenjao trenera kako bi osvojio Ligu prvaka
10 Jun

Chelsea je dva puta mijenjao trenera kako bi osvojio Ligu prvaka

Da je prošla sezona tek počela, nijedan navijač ne bi vjerovao da bi Chelsea mogao osvojiti Ligu prvaka. No, u konačnom finalu uspješno su osvojili drugu Ligu prvaka u povijesti momčadi. Nakon što su nakon devet godina ponovno osvojili prvenstvo, Chelsea nogometni dres još su popularniji među navijačima.

Prvo prvenstvo Lige prvaka Chelseaja bilo je 2012. godine, kada je momčad također odlučila promijeniti glavnog trenera na pola puta. Novi glavni trener Roberto Di Matteo uspješno je vodio momčad do Lige prvaka, a pobjeda u igri ostvarila je san veterana o osvajanju prvenstva. Prošle sezone Chelsea je također promijenio glavnog trenera na pola događaja, uvodeći bivšeg trenera Paris Saint-Germaina Thomasa Tuchela. Odluka Chelseaja učinila ih je dvojicom prvaka Lige prvaka.

Iako je Chelseajev učinak u ligi prošle sezone bio nestabilan, momčad je uspješno stigla do finala Lige prvaka. Nebrojeni navijači Chelseaja nosili su plave nogometni dresovi i čekali vijesti o momčadskom prvenstvu. Chelsea je uspio dva puta osvojiti prvenstvo, a da ga svi nisu favorizirali. Navijači publike svjedočili su ljepoti svega.

Emisija vrućih dresovi