0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Brak Ousmanea Dembéléa pokreće latentni talent
09 Sep

Brak Ousmanea Dembéléa pokreće latentni talent

Ousmane Dembélé nije bio dobro prihvaćen prije početka nove sezone, a njegov nastup nije se svidio navijačima FC Barcelone. Njegova povučena osobnost voli igrati igrice, a njegovi suigrači iz FC Barcelone niti ne znaju da je on domaćin vjenčanja. Ali brak Ousmanea Dembéléa potaknuo je njegov latentni talent, a njegov FC Barcelona nogometni dres broj 7 zauzeo je središnje mjesto.

Ousmane Dembélé bio je u središtu pozornosti na utakmici FC Barcelone protiv FC Viktorije Plzeň. Pogotovo navijači FC Barcelone nisu predugo vidjeli briljantnu izvedbu Ousmanea Dembéléa, ovom igrom je pokazao talent koji je predugo bio skriven. Iako je Ousmane Dembélé imao previše fenomenalnih nastupa za svoju bivšu momčad, uglavnom je bio odsutan od svog prelaska u FC Barcelonu. Ono što je najviše šokiralo FC Barcelonu je vijest o ženidbi Ousmanea Dembéléa, o kojoj on nije obavijestio nikoga u klubu. Brak je ostavio Ousmanea Dembéléa željnog pokazati svoje sposobnosti dok njegova supruga gleda utakmice, a njegova nova sezona iznenadila je mnoge obožavatelje. Tu je i povjerenje koje glavni trener Xavi ima u Ousmanea Dembéléa, koji svojim igračima daje mnogo prilika da razviju svoje talente.

Svi su željeli da Ousmane Dembélé napusti FC Barcelonu prije sezone, ali glavni trener Xavi inzistirao je da dovrši ugovor. Ousmane Dembélé i Robert Lewandowski razbili su sumnje navijača prije sezone nakon utakmice, a Poljski igrači također su zabijali golove u La Ligi. FC Bayern München nogometni dres s brojem 9 nije jedina opcija Roberta Lewandowskog, još uvijek bi mogao izabrati isti broj u FC Barceloni. Nastupi Ousmanea Dembéléa i Roberta Lewandowskog postupno su postali središte pažnje navijača, a prekoračenje FC Barcelone također će se povećati u budućnosti.

Emisija vrućih dresovi