0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Bivši kapetan Real Madrida Marcelo službeno se pridružio novoj momčadi
03 Sep

Bivši kapetan Real Madrida Marcelo službeno se pridružio novoj momčadi

Igrači koji su ove godine napustili Real Madrid svi su pronašli nove momčadi, a bivši kapetan Marcelo posljednja je službena objava da se pridružio novoj momčadi. Mnogi obožavatelji Cristiana Ronalda nisu vidjeli Marcela kako dolazi, vidjeli su samo Casimira kako dolazi. Real Madrid nogometni dres im nosi lijepe uspomene, a Marcelo se oprostio od pozornice prve lige petice.

Ovog ljetnog prijelaznog razdoblja nije samo Real Madrid uveo veteranski odlazak, Manchester City također je uveo veteranski odlazak. Real Madrid je ove godine imao četiri igrača koji su napustili momčad, a Gareth Bale i Marcelo odlučili su se držati podalje od velike petorke. Isco se odlučio pridružiti Sevilli FC, a Casimiro je prešao u Manchester United kako bi bio suigrač s Cristianom Ronaldom. Iako je prijelazni period uvijek pun dogovora s igračima, Marcelu su bila potrebna 63 dana da donese odluku. Marcelo je odabrao Olympiacos, svoju novu momčad nakon što je napustio Real Madrid. Pet naslova Lige prvaka u karijeri najveća su mu snaga, u koju god momčad ode on je legendarni igrač. Također, Marcelo ima dobar odnos sa svojim bivšim suigračima, a nema izvještaja o razmiricama sa suigračima ili glavnim trenerom.

Samo će rijetki obožavatelji obratiti pozornost na Marcelovu budućnost, uostalom, odlučio se držati podalje od mainstream medija. Zapravo, njegove sposobnosti i plaća mogu imati mnogo izbora momčadi, a također može izabrati da ponovno bude suigrač s Cristianom Ronaldom. Šteta što je samo Casimiro odabrao Manchester United nogometni dres, dok je Marcelo odlučio nastaviti voljeti nogomet u drugim ligama. Čak i ako Marcelo odluči otići u mirovinu, njegova će se budućnost pojaviti u drugim svojstvima.

 

Emisija vrućih dresovi