0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Ansu Fati nosi dres broj 10 za svoj debi u Barceloni
27 Sep

Ansu Fati nosi dres broj 10 za svoj debi u Barceloni

Završilo je sedmo kolo nove sezone u La Ligi, a Barcelona doista treba dobiti utakmicu. Ansu Fati se vratio u igru na ovoj utakmici, ovo mu je ujedno i prva predstava u Barceloni koja nosi nogometni dresovi s brojem 10. Barcelonin broj 10 u konačnici je bio rezerviran za mlade igrače, a ovaj broj momčad neće povući zbog doprinosa bivšeg vlasnika.

U prvoj utakmici povratka Ansua Fatija u Barcelonu nakon što se oporavio od ozljede, ne samo da je postigao prvi gol u sezoni, već je i pomogao momčadi da dobije utakmicu. Nakon što je Barcelona pobijedila Levante UD 2-0, fokus rasprave bio je cilj Ansu Fatija. Mladi Ansu Fati ipak ima svoje prednosti u igri, uvijek može otrčati na pravo mjesto u pravo vrijeme, mentalitet mu je vrlo stabilan, a udarac precizan. Njegov nastup u igri nije dostupan mnogim igračima iste dobi.

Iako je Ansu Fati opsežniji napadački igrač, njegovi problemi s brzinom i iskustvo u igri i dalje imaju nedostatke. Igra La Lige dug je proces, a jedna utakmica još uvijek ne može natjerati svakoga da pomisli kako Ansu Fati može podnijeti teret Lionela Messija. Hoće li se FC Barcelona nogometni dres u budućnosti svidjeti većem broju obožavatelja ili će za njegovo spašavanje biti potrebno više prvenstva od ekipe? Najvažnije za mladog Ansu Fatija je ostati zdrav ove sezone. Dokazat će se svojim nastupom u igri.

Emisija vrućih dresovi