0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
AC Milan postiže prve bodove u UEFA Ligi prvaka
04 Nov

AC Milan postiže prve bodove u UEFA Ligi prvaka

Ovosezonska UEFA Liga prvaka stigla je do četvrtog kola i nema puno prilika za napredovanje slabije rangiranih momčadi. AC Milan, koji se vratio u UEFA Ligu prvaka nakon 7 godina, postao je fokus publike. Kod kuće su remizirali 1-1 s FC Portom. Ovo su ujedno i prvi bodovi koje je AC Milan osvojio u Ligi prvaka. Navijači domaće momčadi za izradu svojih omiljenih nogometni dresovi koristili su bezbroj komada crvenog i crnog platna.

U povijesti AC Milana ne nedostaje prvenstvenih počasti, ali postupnim odlaskom vrsnih igrača momčad je izgubila svoju jaku državu. Iako je AC Milan doživio dugo razdoblje pada, njihov šarm kada su postupno zakoračili u uspjeh više privlači obožavatelje. Stanje AC Milana je poput ovogodišnjeg UEFA-inog europskog prvaka u nogometu, talijanske nogometne reprezentacije. Vratili su se i navijačkim očima nakon što su osvojili prvenstvo nakon što su doživjeli pad. Navijači koji vole AC Milan nogometni dres neće odlučiti otići zbog pada momčadi. I dalje prate momčad i raduju se dolasku prvenstva.

Iako je rekord AC Milana u UEFA Ligi prvaka 3 poraza i jedan neriješen rezultat, postigli su izvanredne rezultate u Serie A. AC Milan je zauzeo prvo mjesto u ligi s 10 pobjeda i jednim remijem. Trenutno samo dvije momčadi s najboljim rezultatima u skupini UEFA Lige prvaka mogu napredovati u prvih 16. Liverpool ima 4 uzastopne pobjede i izravno se kvalificirao za promociju. Atlético de Madrid, FC Porto i AC Milan prepušteni su borbi za finalne kvalifikacije. Mladoj momčadi AC Milana još uvijek treba više iskustva u igri, čak i ako momčad ispadne, to je najbolja momčad u srcima navijača.

 

Emisija vrućih dresovi