0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
33-godišnji Sergio Agüero službeno je najavio povlačenje
16 Dec

33-godišnji Sergio Agüero službeno je najavio povlačenje

Camp Nou je pokrenuo press konferenciju, a atmosfera na sceni djelovala je iznimno teško. Ovaj klub je ove godine već doveo dvije zvijezde do suza. Prvi je bio Lionel Messi koji je u suzama napustio FC Barcelonu na konferenciji za novinare, a drugi je bio 33-godišnji Sergio Agüero koji je službeno najavio povlačenje i zaplakao na priopćenju. Ono što navijači nisu očekivali je da se Sergio Agüero povukao kao igrač FC Barcelone u roku od nekoliko mjeseci nakon što je promijenio nogometni dresovi.

Dvojica argentinskih igrača koje su navijači Camp Noua najviše očekivali, obojica su se oprostila od FC Barcelone. Sergio Agüero na press konferenciji nije imao puno riječi, samo je mirno sjedio i nebrojeno puta plakao. Znao je da se nakon objave najveće odluke u karijeri više nikada neće moći vratiti na svakodnevni poligon i sudjelovati na bilo kakvim natjecanjima. Sergio Agüero ostavio je mnogo prekrasnih golova tijekom razdoblja Atlético de Madrida. Nakon što je prešao u Manchester City, zabio je u ključnim utakmicama kako bi pomogao momčadi da osvoji prvenstvo prve lige. No, ove sezone, zbog osobnih fizičkih razloga, mora se oprostiti od nebrojenih navijača.

Odabir Sergia Agüera da se povuče također pokazuje da je zdravlje igrača bolje od nogometnog. Započet će novi život nakon odlaska iz nogometa. Kada su navijači uzeli u ruke Manchester City nogometni dres s brojem 10, njihova prva pomisao bio je Sergio Agüero. Njegov odlazak neće zaboraviti sve, svi će pamtiti njegov prekrasan nastup u obliku uspomena.

Emisija vrućih dresovi