0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Pobjeda Garetha Balea u Los Angeles FC je najveće priznanje
07 Nov

Pobjeda Garetha Balea u Los Angeles FC je najveće priznanje

Jedna stvar koju mnogi profesionalni igrači znaju jest da će ih obožavatelji zaboraviti sve dok se drže podalje od pet velikih liga. Uostalom, pet glavnih liga privuklo je glavne medije, a igrači su dobili više prilika za izvještavanje. Nakon što se Gareth Bale oprostio od Real Madrid nogometni dres, pomogao je Los Angeles FC osvojiti naslov prvaka.

Gareth Bale osvojio je naslov prvaka s Los Angeles FC-om, što mu je bilo prvo prvenstvo s tom momčadi. Gareth Bale je i dalje zvijezda, i uvijek može dobro u finalu. Shvaća da je njegov prvi naslov u Americi ujedno i posljednji u karijeri. Bez obzira na to koliko navijača ili medija dovodi u pitanje sposobnost Garetha Balea, on može promijeniti igru ​​u ključnim utakmicama. Uvijek je igrao dobro i zabijao golove u finalima, čime je također pokazao svoju snagu superzvijezde. Najveća katastrofa u karijeri Garetha Balea bile su ozljede, a njegov učinak postupno je opao u igri. Njegov posljednji period u Real Madridu bio je nesretan, a plaća mu je bila previsoka te je došlo do polemike među navijačima.

Prelazak Garetha Balea u Los Angeles FC nije bio baš gladak, a igrao je samo u 13 utakmica cijele godine. Garetha Balea muče opetovane ozljede i postigao je samo tri gola za momčad. Bog nije mogao dati Garethu Baleu zdravu karijeru, ali mu je dao sretnu priliku u finalu. Gareth Bale također je uspješno odveo reprezentaciju na prvo FIFA Svjetsko prvenstvo, a na međunarodnim natjecanjima može ljubiti Wales nogometni dres. Gareth Bale je najuspješniji igrač u povijesti nogometne reprezentacije Walesa, a njegova pobjeda u Los Angeles FC najbolji je poklon.

 

Emisija vrućih dresovi